woensdag 26 december 2012

Second Christmas Day

In the Netherlands we don't have just one Christmas day but two! So that also means two Christmas diners. Yesterday I made this starter Carpaccio which was very tasty. Tonight we have cheese fondue.

7 opmerkingen:

  1. I like the look of your Carpaccio Marianne, not too heavy after a day of too much eating oui! I hope yourself and family had a wonderful Christmas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry, don't think I can make it in time. Have a great time without me.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prima licht voorgerecht, wij hebben het ook gehad. Heerlijk!
    Wat ik niet gedaan heb is er een foto van maken, goed idee van je. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. It looks like a delicious dish to start the meal.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker carpaccio. Wij waren gisteren met zijn tienen en ik had dit gemaakt als amuse. Het was heerlijk. Alle 5 gangen waren goed gelukt en heerlijk. Ben wel een beetje leeg nou.:))

    BeantwoordenVerwijderen
  6. You just gave me a terrific idea for New Year's eve...cheese fondue!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. yamyam!
    here they dont really do fondue and gourmetten, it seems a dutch/german thing.

    BeantwoordenVerwijderen